Skip to main content

Disclaimer en verwijzing AVG

Onze volledige AVG verklaring is hier te vinden.

Copyright
De beeldbank van de Historische Kring Hoogeveen bevat allerlei foto’s, kaartmateriaal etc. van personen uit Hoogeveen en omgeving. Indien u om redenen van privacy of copyright bezwaar heeft tegen een bepaalde opname in deze beeldbank, wordt u verzocht dat onder vermelding van het betreffende recordnummer kenbaar te maken aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aan de teksten van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De houders van deze website/beeldbank sluiten iedere aansprakelijkheid uit voor eventuele onjuistheden en onvolledigheden op deze website en voor eventuele gevolgen van handelen op grond van informatie die op deze website is geplaatst.

Fotocollectie
Indien een persoon aangeeft dat hij niet herkenbaar wil zijn op een foto dan wordt de foto geburld of verwijderd en zijn of haar naam op de site verwijderd. Op de site van de beeldbank staat een link waar het mogelijk is dit aan te geven.

Hoogeveen 1 juni 2023


Gebruik fotomateriaal en kosten

De foto’s die geplaatst zijn op onze beeldbankhoogeveen.nl mogen worden gedeeld op social media. Deze foto’s mogen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Wij stellen bronvermelding als uitdrukkelijke voorwaarde.

Van onze foto’s, o.a. de fotocollectie van fotograaf Anno Bakker berusten de rechten bij de Historische Kring Hoogeveen. Foto’s mogen na toestemming worden gedeeld met uitdrukkelijke bronvermelding van de rechthebbende, in dit geval de Historische Kring Hoogeveen.
Zonder toestemming mogen de foto’s van Anno Bakker niet worden gedownload en/of worden gepubliceerd.

Voor de andere foto’s uit onze collectie op de beeldbank mogen de foto’s in een lage resolutie gedownload worden, mits men aan bronvermelding doet.

Wenst u een afdruk of digitaal bestand van een foto uit onze (beeldbank) collectie dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vaste handelingskosten zijn € 5,- per aanvraag.

Voor particulier gebruik rekenen wij daarnaast € 5,- per digitale foto.
Voor zakelijke toepassingen is dat € 25,- per digitale foto.

Ook is het mogelijk een fysieke afdruk te bestellen:
Op fotopapier – formaat A4 (210x300 mm) € 7,50
Fotokopie op papier (A4/A5) € 2,50

Leden van de Historische Kring Hoogeveen, krijgen op bovenstaande prijzen 50% korting en zijn geen handelingskosten verschuldigd.

Foto op bouwhekdoek: € 95,00 exclusief BTW
Plexiglasfoto A2-formaat:  € 85,00 exclusief BTW
Poster A0-formaat: € 85,00 exclusief BTW

Na uw bestelling kunt u het bedrag overmaken naar onze bankrekening: ABN-AMRO NL78 ABNA 0574 3800 00, t.n.v. Historische Kring Hoogeveen
ondervermelding van het fotonummer!

© Historische Kring Hoogeveen

Hoogeveen, 1 juni 2023